İçeriğe geç

Ptt Kargo Dağıtımda Olduğu Nasıl Anlaşılır

PTT kargolar ne zaman dağıtıma çıkıyor?

PTT Kargo’nun satış saatleri PTT Kargo’nun çalışma saatlerine göre ayarlandı. Buna göre, öğle tatili olmayan şubelerde PTT Kargo’nun satış saatleri 08:30-17:00 arası, öğle tatili olan şubelerde ise 08:30-16:30 arası olacak.

PTT kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Gönderinizi takip etmenin alternatif yolları; 444 1 788 numaralı çağrı merkezini arayabilir, .tr sitesinden PTT kargo takip numaranızı kullanarak PTT kargo talebi oluşturabilir veya size en yakın PTT şubesinden bilgi alabilirsiniz.

PTT kargo dağıtıma çıktı ne demek?

İşte o detaylar. Kargo dağıtım mesajı genellikle kargo personeli kargoyu borçlandırdıktan sonra kullanıcıya gönderilir. Bu mesaj, kargonun kişi gün içinde evde olduğunda teslim edileceği anlamına gelir.

Kargo şubeye geldikten sonra ne zaman dağıtıma çıkar?

Şube teslimat gönderileri: 0-600 km mesafeye taşınacak gönderilerin en az 1 en fazla 2 iş günü içerisinde teslimat şubesine ulaştırılması gerekmektedir. 600 ile 1200 km arası taşınacak gönderilerin en az 2 en fazla 3 iş günü içerisinde teslimat şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.

PTT kargo dağıtım kaç günde gelir?

Siparişiniz 3-7 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilecektir.

PTT kargo şubede kaç gün bekler?

MADDE 37 – (1) Gazete veya diğer iletişim araçlarıyla alıcısına ulaştığı bildirilen kargo gönderileri ve yurtdışı koliler, PTT işyeri adresleri dâhil otuz gün, kurye gönderileri ve uluslararası APG’ler ise bildirim tarihinden itibaren yedi gün süreyle teslim alınır.

PTT teslim edilmeyen kargo ne olur?

Cevap: Kargomat’a teslim edildikten sonra gönderinizi 3 gün içinde teslim almanız gerekmektedir. 3 gün içinde teslim edilmeyen kargonuz göndericiye iade edilecektir.

PTT kargom gelmedi nereyi aramalıyım?

PTT aracılığıyla teslim edilen tüm kargo gönderilerinizin hangi aşamada olduğunu ve nerede olduğunu öğrenmek için 444 1 788 numaralı PTT Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

PTT kargo transfer sürecinde ne demek?

Aktarma sürecinde, terim yükün henüz varış noktasına ulaşmadığı ancak yolda olduğu anlamına gelir. Başka bir deyişle, yük aktarma için işlendi ve yoldadır. Başka bir deyişle, bu durumda, yükün orijinal kalkış adresinden varış noktasına bir hareket vardır. Yük için aktarma süreci nedir? 16 Nisan 2022

PTT kargo dağıtım Merkezinden kargo Alınır mı?

Dağıtım merkezinden (şubeden) gönderimi alabilir miyim? Dağıtım merkezinden (şubeden) teslimat yapmıyoruz. Gönderinizi belirtilen saat ve saatte sizi yormadan adresinize teslim ediyoruz.

Kargolar saat kaçta dağıtıma çıkar?

Kargo dağıtımının başlangıç ​​saatleri kargo şirketlerine göre değişiklik gösterse de genel olarak Türkiye’deki büyük kargo şirketleri şu saat aralıklarında dağıtıma başlamaktadır: Sabah 08:00 – 10:00: Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo. Sabah 09:00 – 11:00: PTT Kargo, Sürat Kargo, UPS.

Dağıtım merkezinde ne demek?

Bir ürün hattı için dağıtım merkezi, genellikle soğutma veya klimaya sahip, perakendecilere, toptancılara veya doğrudan tüketicilere daha fazla dağıtım yapılmak üzere ürünlerle (mallarla) stoklanmış bir depo veya diğer özel binadır.soğutma veya klimaya sahip, perakendecilere, toptancılara veya doğrudan tüketicilere daha fazla dağıtım yapılmak üzere ürünlerle (mallarla) stoklanmış bir depo veya diğer özel binadır.

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

PTT kaçta dağıtıma çıkıyor?

PTT dağıtım saatleri, PTT kargo çalışma saatlerine denk gelmektedir. PTT kargo dağıtım saatleri, öğle tatili olmayan şubelerimiz için 08:30-17:00 arası, öğle tatili olan şubelerimiz için ise 08:30-16:30 arasıdır.

Kargomu şubeden nasıl alabilirim?

Göndericinin gönderim sırasında talebi üzerine, söz konusu gönderi hedef şubeye ulaştığında alıcıya telefonla gönderinin şubeye ulaştığı bilgisi iletilir. Alıcı müşterimiz, bilgiyi aldıktan sonra kimliğini göstererek şubeden gönderisini teslim alabilir.

Kargolar en geç kaçta dağıtıma çıkar?

Yükler hafta içi her gün saat 09:00’da açılıp 18:00’da kapanmaktadır. Yüklerin aynı gün dağıtımının yapılabilmesi için en geç saat 10:00’a kadar kargo şubelerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024?

İşte detaylar. FESTİVALDE KARGO AÇIK MI? Kargolar tatil boyunca faaliyetlerini durduracak. 9 Nisan saat 13:00’te başlayacak olan tatil 10-11-12 Nisan’a kadar sürecek.

Kargo kaç günde teslim etmek zorunda?

Mal satışlarında bu süre hiçbir durumda otuz günü geçemez. Başka bir deyişle, web sitesi tüketiciye satın aldığı ürünün en geç yedi gün içinde kendisine teslim edileceğini vadediyorsa, teslimat bu süre içinde gerçekleşmelidir.

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir